Wellness Vision

Hlavním materiálem pro stavbu saun bylo vždy dřevo. To platí i v případě naší horké novinky, luxusní sauny Horizon. Jen jsme dali dřevu jiný tvar a přizpůsobili tradiční vzhled sauny aktuálním trendům. Moderní sauna ale není jen inovativní design a materiály, ale především technologie a její pokročilé možnosti. A sauna Horizon jde v tomto směru až za obzor vaší představivosti…

Přišel čas na změnu – dopřejte si ten nejlepší odpočinek

Nahlédněte do budoucnosti saunování. Je plně digitální. Představte si saunu, kterou můžete ovládat nebo zkontrolovat její stav z vašeho mobilního telefonu. Z kteréhokoli místa na světě.

Stačí pár kliknutí v aplikaci a saunu jednoduše zapnete na dálku. Třeba při odchodu z práce. A jakmile přijedete domů, bude už rozehřátá na teplotu, kterou jste si nastavili.

Saunování bez čekání.

Ve stylové a nejmodernější sauně, kterou jsme nazvali Horizon.

Nová sauna Horizon

Ruční výroba v našich dílnách nedaleko Prahy a důmyslně pečlivé zpracování sebemenších detailů vám zaručí to nejpohodlnější saunování.

A dokonalou relaxaci, o jaké jste vždy snili.

Příjemně sálající horký vzduch a světlo, u kterého si můžete nastavit libovolnou barvu, přirozená vůně dřeva a vonných esencí – to vše vám umožní snadno zapomenout na starosti všedního dne.

Vejděte do sauny a zavřete prosklené dveře, které tichým cvaknutím magnetických zámků potvrdí, že vaše nejlepší saunování v životě může začít.

 

Nadčasový design a moderní materiály

Nová finská sauna Horizon se zařadila mezi naše tradiční luxusní sauny jako je Edge a Future. Představuje však radikální změnu v designu a použitých materiálů.

Již první studie sauny Horizon se vyznačovaly krystalicky čistou linií lavic i zádových opěrek. Nové pojetí interiéru sauny umocňují stěny bez viditelných spár. Nenajdete zde žádné palubky, které dosud charakterizovaly každou saunu.

Nová sauna Horizon - desky Saunaboard

Naše novinka má totiž stěny obložené velkoplošnými deskami Saunaboard.

Materiál Saunaboard byl uveden na trh v roce 2015 a je přímo určen pro stavbu saun. Skvěle odolává vysokým teplotám i měnící se vlhkosti, které panují v každé sauně.

Desky Saunaboard jsou vyrobeny z několika vrstev osikového dřeva. To je na sebe kladeno v několika vrstvách, které jsou vůči sobě vždy otočené. Díky této struktuře je Saunaboard dokonale tvarově pevný i stálý. Má veškeré zdravotní certifikace a nezatěžuje životní prostředí.

Další výhodou tohoto nového materiálu jsou široké možnosti povrchů. A to nejen co se týče barevnosti, ale i struktury a vzhledu pravého tradičního či exotického dřeva nebo kamene.

Pro zcela první saunu Horizon jsme na stěny zvolili luxusní provedení Saunaboard structure diamant 2.0, který má velmi výraznou strukturu dřeva a vzhled drásané thermo olše.

Rozměry sauny Horizon, kterou si můžete prohlédnout a vyzkoušet v našem wellness showroomu, jsou 200 x 180 centimetrů. Výška je 210 centimetrů. Velikost vám však rádi upravíme podle toho, jak budete potřebovat: říkáme tomu sauna na míru.

Saunové lavice i opěrky jsou vyrobeny z africké vrby abachi. Její dřevo má zcela unikátní vlastnost – ani při vysokých okolních teplotách vzduchu nepálí a je chladné. To znamená, že vhodnější dřevo do interiéru horké sauny nenajdete.

Přední stěna a dveře jsou skleněné a mají bronzové zbarvení.

Nová sauna Horizon - desky Saunaboard

Saunu Horizon vyrobíme podle vašeho přání:

  • samostatně stojící kabinu v prostoru
  • plně vestavěnou (je vidět pouze čelní stěna)
  • částečně vestavěnou (pod šikmý strop atd.)
  • s rohovým vchodem
  • jako interiérovou nebo venkovní saunu
  • přidáme infrazářiče a vytvoříme kombinovanou saunu

 

Nechte se hýčkat unikátní technologií a výbavou

Pokud jsme si řekli, že materiály použité na stavbu sauny Horizon patří k tomu nejlepšímu, co moderní saunový svět nabízí, pak u technologie a výbavy to platí dvojnásob.

Ovládání sauny Horizon je tak extrémně jednoduché a přehledné.

Vše se odehrává na barevné dotykové obrazovce saunové regulace EOS Premium Emostyle HI. Snadno si nastavíte teplotu, výkon topidla, dobu provozu, čas zapnutí nebo intenzitu osvětlení sauny. V českém jazyce nebo v sedmnácti dalších.

Saunové topidlo je elektrické a je standardně vybaveno saunovými kameny, které je možno polévat. Výrobcem topidla FINN ROCK s výkonem 7,5 kW je tradiční německá značka EOS.

Nová sauna Horizon

Aby byla v každém místě sauny Horizon optimální teplota, umístili jsme do ní hned 2 teplotní čidla. Komunikují spolu a starají se o to, abyste měli na spodní i vrchní lavici takovou teplotu, jakou očekáváte.

Důležitou roli hraje v každé naší sauně světlo a novinka Horizon není výjimkou.

Centrální světlo v sauně Horizon vychází z horní části zadní stěny a je nasměrováno do stropu. Poskytuje tak nepřímé osvětlení, které vás ani vleže nebude oslňovat.

Doplňkovým osvětlením je zde RGB liniové světlo na opěrkách zad. U něj si můžete nastavit barevnost podle vaší momentální nálady.

K relaxaci v sauně patří i příjemná hudba. Proto zde najdete i zvukový modul PRO D s reproduktory, který zvládne přehrávat i skladby z vaší hudební knihovny Spotify či Apple Music.

Pro náročné saunu Horizon vybavíme modulem WEB APP, díky kterému ji můžete ovládat na dálku, pomocí mobilního telefonu. A protože myslíme na všechno, přidáme automaticky i bezpečnostní ochranu saunového topidla Cover Rail.

A jako perličku na konec jsme si nechali svítící teploměr.

Je to drobnost, ale v přítmí horké sauny to oceníte.

Nová sauna Horizon

 

Vyzkoušejte saunu Horizon na vlastní kůži!

Přesvědčte se, že sauna Horizon bude vyhovovat všem vašim představám. Rezervujte si termín v našem wellness showroomu v Praze Uhříněvsi a naši novinku si přijeďte prohlédnout a vyzkoušet.

Naši specialisté vám rádi odpoví na všechny vaše otázky, doporučí vhodné umístění a řešení sauny do prostoru, který máte k dispozici a připraví vám nezávaznou kalkulaci.

Jako poděkování pak získáte montáž zdarma.

Kontaktujte nás!

CHCI WELLNESS SNŮ
Od dokonalé relaxace
vás dělí už jen jeden krok.

Kontaktujte nás a realizujte s námi své sny!

#

+420 257 327 220

#

Františka Diviše 1275/1a
Uhříněves, Praha 10